Joomla project supported by everest poker review.

Heraklion

SUMTANG

Nέος Κύκλος θερινών μαθημάτων tango ξεκινάει την Τετάρτη 21 Ιουνίου.
Περισσότερες πληροφορίες με ενα email στο frinitango@gmail.com και στο τηλ 6972013505.
"WARNING: TANGO CONTAINS HIGHLY ADDICTIVE INGREDIENTS, SUCH AS  PLEASURE, PASSION, EXCITEMENT, CONNECTION, FREEDOM, TORMENT, AND BLISS. IN SEVEN OUT OF TEN CASES IT TAKES OVER A PERSON'S LIFE."

Τo παρόν μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις περί διαφημιστικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, αφού φέρει τα στοιχεία του
αποστολέα ευκρινώς καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.
Αν θέλετε να διαγραφείτε από τη λίστα παραληπτών, απαντήστε σε αυτό το mail γράφοντας στο θέμα: nomoretango

 


Frini & Dimitris
Dedicated to change the world. One pista at a time!
www.frinitango.com
Strictly Tango Lessons
Workshops Seminars
6972013505

dec progrmme

Watch here the video of our last site-specific performance at CretAquarium:

https://vimeo.com/191784545

 

 

 

Διώρα σεμινάρια με την Σπείρα της Θετικής Ενέργειας στο "Εργαστήριον Ευζωίας", Καρυάτιδων 1, 'Αγιος Ιωάννης Κνωσσού, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5.00 μ.μ - 7.00 μ.μ.

 

Δελτίο Τύπου

Στην καρδιά του χειμώνα, ετοιμάζεται η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας να ταξιδέψει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου θα προσφέρουμε ηχοθεραπευτικά και χοροθεραπευτικά βιωματικά σεμινάρια. Σας περιμένουμε με χαρά να πάρετε μέρος σε μια μεγάλη γιορτή χαράς και αυτοβελτίωσης.

Ελάτε να σχηματίσετε τη Σπείρα της Θετικης Ενέργειας και να βιώσετε την αίσθηση της απελευθερωτικής ενέργειας που απορρέει από την επαφή σας με τον βαθύτερο ψυχισμό σας.

Σε συνεργασία με τον Γιάννη Πρινιωτάκη, θα εξερευνήσουμε μαζί το δρόμο που οδηγεί στη σωματική και ψυχική μας ανέλιξη. Με την συμμετοχή σας μπορεί να σχηματιστεί η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας και να βοηθήσει όλους μας να φτιάξουμε ένα δυνατό σπειροειδές θεραπευτικό μοντέλο.

Τα προτεινόμενα σεμινάρια γίνονται στο χώρο "Εργαστήριον Ευζωίας", Καρυάτιδων 1, περιοχή 'Αγιος Ιωάννης Κνωσσού.

  • 1ο Σεμινάριο: «Απελευθέρωση» ο δρόμος προς την σωματική και ψυχική ανέλιξη, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5-7μμ.
  • 2ο Σεμινάριο : Σύνδεση με την καρδιά μέσω ήχου και κίνησης, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 5-7μμ.

 

Η εισηγήτρια της καινοτόμου χοροθεραπευτικής πρότασης Ιφιγένεια Τσαντίλη και ο ηχοθεραπευτής Γιάννης Πρινιωτάκης σας περιμένουν.

 

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6938.146.949

 

Fysalida 2015 - Street Art 4 - we DANCE for WATER

watch the trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8WaiM8AltqU

a dance theatre performance for WATER
Agios Titos square, Saturday March 28th 2015, 21:00

“and I’m afraid that soon, in our times, the only liquid element that I won’t pay for, will be my tears and their saltiness, which will be chasing every time I silenced and every pillage that occurred and I stayed indifferent…”

"εκεί, που η θάλασσα γινόταν ευλογία, κι ήταν ευχή του κάμπου τα βελάσματα..."

Georgia Petrali - www.fysalidance.com

Fysalida Dance

site: www.fysalidance.com

e-mail: contact@fysalidance.com

youtube: http://www.youtube.com/user/Fysalidance

facebook: Fysalida Dance

Contact Improvisation Crete Festival

site: www.contactimprocrete.com

e-mail: info@contactimprocrete.com

facebook: CI FestivalCrete

               Contact Improvisation Festival in Crete, Gree

 

 

I am very happy to share with you my first attempt in shooting one of my choreographies in Crete and the city of Heraklion.
Please find the youtube link below, happy dance day!
 
 
Kind regards,
Georgia-Yulie Grigoraki

 

 
 
 

 

 

 

Η Σπείρα της Θετικής Ενεργείας, χοροθεραπευτική πρόταση της Ιφιγένειας Τσαντίλη, παρουσιάζεται στο 1ο Therapy Planet Festival στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 αiθουσα MINOS II στο ξενοδοχείο ATLANTIS – AQUILA Hotels.

"Το γαρ όλον πρότερον αναγκαίον είναι του μέρους"

Αριστοτέλης, Πολιτικά 1253a20-24

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του 1ου Therapy Planet Festival που διοργανώνεται στo Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, η δημοσιογράφος - επικοινωνιολόγος Ιφιγένεια Τσαντίλη, θα παρουσιάσει τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, που έχει βάση στη θεωρία Gestalt και στη Θετική Ψυχολογία, ενώ είναι εμπνευσμένη από το πανάρχαιο σύμβολο της σπείρας, τη θεωρία του αστροφυσικού Steven Hawking για τις μαύρες τρύπες (Hawking Radiation), τη στροβιλιζόμενη κίνηση των Σούφι αλλά και τον χορό σε κάθε του μορφή.

Η δημοσιογράφος, που έχει στο ενεργητικό της ανώτερες  σπουδές χορού στη Σχολή Μοριάνοβ, κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μελέτησε τη σχέση του μικρόκοσμου με το μακρόκοσμο και μέσα από τη διατριβή της με τίτλο "Εικόνες πέρα από τα φαινόμενα" εξέτασε τη σχέση του ανθρώπου με το Σύμπαν. Στη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας απελευθερώνεται ενέργεια από το συλλογικό ασυνείδητο, την οποία ενσωματώνουμε μέσω της βιωματικής αυτής εμπειρίας και θεραπευόμαστε συμμετέχοντας σε ένα ανθρώπινο σπειροειδές μοντέλο.

Όλοι οι θεατές θα σχηματίσουν και πάλι τη Σπείρα της Θετικής Ενέργειας που μας  συγχρονίζει με τη ροή, εναρμονίζοντάς μας με γνωστούς και άγνωστους νόμους του Σύμπαντος και έτσι βιώνουμε την ολότητα .

Στη βιωματική αυτή εμπειρία ο γνωστός ηχοθεραπευτής Γιάννης Πρινιωτάκης ενισχύει τη θεραπευτική ενέργεια της Σπείρας με κεραύνιο ηχείο και άλλα ηχητικά σκεύη. Μέσω του ήχου και της δόνησης που θα παραχθεί θα βιώσουμε την Κυριακή όλοι μαζί, μία συνολική, ευεργετική εσωτερική ηρεμία, απελευθερώνοντας τη δημιουργική μας ενέργεια. Όπως οι ήχοι παράγουν δόνηση, το ίδιο και η κίνηση. “Συγκεκριμένες συχνότητες ήχου έχουν θεραπευτική επίδραση”, αναφέρει ο Γιάννης Πρινιωτάκης. “Βιώνουμε την αρμονία με τον εαυτό μας, όλα τα κύτταρα του σώματος δονούνται, με στόχο να επανέλθουν στην αρχική τους υγιή κατάσταση”, τόνισε ενδεικτικά.

Στην ηχοθεραπεία ενεργοποιούνται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του οργανισμού, αμβλύνονται μυϊκές και νοητικές εντάσεις και αποβάλεται το άγχος. Αυτό είναι και το ζητούμενο της Σπείρας της Θετικής Ενέργειας. “Ολοι μαζί, όλοι ένας” είναι το σύνθημά μας και θα συμπράξουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό θεραπευτικό ταξίδι του νου και των αισθήσεων! ‘’Είμαι κι εγώ σαν κάθε πράμα ζωντανό , στο κέντρο του παγκόσμιου στρόβιλου ‘’ Νίκος Καζαντζάκης , Ασκητική.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι στη βιωματική εμπειρία την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στις 14:00 στο ξενοδοχείο ATLANTIS – AQUILA Hotels. Τηλ. Επικοινωνίας 6944-144055

Ελάτε να γίνουμε μια φωτεινή, ορατή, νέα δύναμη αρμονίας και αγάπης!!!

Περισσότερα για τη Σπείρα στο site μας: www.spiral-of-positive-energy.com

Αγαπητοί φίλοι, συνοδοιπόροι άνθρωποι, αυτοσχεδιαστές της τέχνης του χορού και της ζωής,Βρισκόμαστε μόλις 5 εβδομάδες πριν τη φετινή μας οικο-χορευτική CI συνάντηση στην Κρήτη και το touring Crete 2014 που θα ακολουθήσει!Μέχρι τώρα έχουμε συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς και από ποικίλα άλλα μέρη του πλανήτη γη, όπως Αμερική, Αυστραλία, Αργεντινή, Ιταλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πολωνία, Βουλγαρία, κ.α.Δηλώστε τώρα κι εσείς συμμετοχή στο: info@contactimprocrete.com

κι ελάτε να χορέψουμε παρέα από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ηράκλειο Κρήτης και έπειτα να ταξιδέψουμε σε πανέμορφες μεριές του νησιού από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2014, να κινηθούμε και να συν-κινηθούμε μέσα στην ενέργεια και τη μαγεία της μεγαλονήσου.Σας υπενθυμίζουμε πως τη φετινή μας οικο-χορευτική συνάντηση CI Crete 2014 θα τιμήσουν σημαντικοί δάσκαλοι της CI κοινότητας, όπως η Nita Little - US, Charlotte Zerbey - US/IT, Κώστας Γεράρδος - GR, Tal Shibi - IL, Daniel Bear Davis - US, David Lakein - US/DE,Marielle Kleyn Winkel - NL και Γωγώ Πετραλή - GR.Ευχαριστούμε και φέτος ανθρώπους και φορείς που πιστεύουν σε εμάς και μας στηρίζουν εμπράκτως στο καλλιτεχνικό μας αυτό εγχείρημα:

http://www.contactimprocrete.com/support.php?lang=el

http://www.contactimprocrete.com/index.php?lang=el

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας : www.contactimprocrete.com

ή επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μας στο:

info@contactimprocrete.com

Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα κι από κοντά, αυτό το φθινόπωρο στην Κρήτη!Φως στις καρδιές μας και Ειρήνη στον όμορφο πλανήτη μας!

Contact Improvisation Crete 2014site: www.contactimprocrete.com

e-mail: info@contactimprocrete.com

 

The CID Panorama
a program of the
International Dance Council CID, the official organization for dance world wide
www.cid-portal.org www.cid-world.org